تولید کننده انواع لواشک و ترشک در شهرهای بزرگ ایران در حال فعالیت هستند و این محصولات را با اصول و شرایط لازم به تولید می رسانند. کارخانه های متعددی در ایران وجود دارند که محصولاتی همچون لواشک، ترشک، رب میوه ای و تمرهندی تهیه می کنند و آن ها را به بازار عرضه می دارند. این کارخانه ها زیر نظر وزارت بهداشت مشغول به فعالیت بوده و محصولاتی که به تولید می رسانند سالم و مطمئن هستند. از این رو برای عرضه در بازار های داخلی و خارجی بسیار مناسب می باشند.
انواع لواشک و ترشک
ترشک یکی از خوراکی های آبدار و لذیذی است که از میوه های متنوعی به تولید می رسد. این محصول گاها با هسته و یا به صورت اسلایس میوه تهیه می گردد و در طعم های ملس و ترش عرضه می شود. ترشک و لواشک در دو نوع بسته بندی و کیلویی در کارخانه تولید می شوند که از انواع بسته بندی بیشتر جهت صادرات و یا فروش در مغازه ها و سوپرمارکت ها استفاده می شود و از انواع کیلویی در بازار ترشیجات بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
این دو محصول در طعم های گوناگونی وجود دارند. لواشک را می توان در طعم های بی نظیر آلبالو، زردآلو، پرتقال، کیوی، انار، انبه، آناناس، تمشک، میوه های استوایی، زرشک، سیب ترش، زغال اخته، لیمو عمانی، الوئه ورا و… در بازار یافت. ترشک نیز در طعم های متنوع تر و بسیار خوشمزه همچون گیلاس، زرشک، انجیر، شاهتوت، پرتقال، زردآلو زرد و قرمز، آلو زرد و قرمز، آلو سیاه، زغال اخته، آلوچه جنگلی، انار گوشتی و… به تولید می رسد. این تنوع طعم بالا، پاسخگوی ذائقه و سلیقه های متفاوت افراد خواهد بود.
تولید کننده انواع لواشک و ترشک
کارخانه یا تولید کننده ای که تنوع محصولات داشته باشد و البته این محصولات را با مجوز بهداشت و رعایت شرایط بهداشتی به تولید برساند، مورد توجه خریداران در سراسر ایران قرار می گیرد. از این بستر خرید آسان این محصولات از درب کارخانه به صورت مستقیم فراهم گردیده تا مشتریان گرامی بتوانند به راحتی محصولاتی متنوع، بهداشتی و سالم را خریداری نمایند.